Transport Nederland – Zwitserland vice versa: efficiënt en flexibel

Historie transportbedrijf LTT BV

Transportbedrijf LTT BV is in 1985 opgericht. Verladers, expediteurs en fabrikanten uit België, Frankrijk (de Elzas), Duitsland (het Ruhrgebied) en Zwitserland maken sindsdien voortdurend gebruik van de transportdiensten van LTT BV.

LTT BV heeft een ervaren team van planners en chauffeurs, van wie het overgrote deel al sinds jaar en dag deel uitmaakt van het team. Ervaring, professionaliteit en een hoog dienstverleningsniveau staan bij LTT BV hoog in het vaandel.

Transport van alle goederen, van stukgoederen t/m compleetladingen

LTT BV vervoert alle goederen die in huifopleggers geladen kunnen worden. Ook voor transport van gevaarlijke stoffen is LTT BV uw transportbedrijf.

Koppelsysteem voor levering van transport binnen 12 uur

Indien gewenst kunt u gebruik maken van een efficiënt koppelsysteem om uw zendingen te laten bezorgen in Zwitserland, Nederland of België. Door dit koppelsysteem garanderen wij de meest efficiënte wijze van transporteren, zonder vertragingen door de wet op de rijtijden. Afhankelijk van het laadtijdstip levert LTT BV uw zending al binnen 12 uur af op de bestemming in Zwitserland, Nederland of België. De maximale bezorgtijd met het koppelsysteem is 24 uur.

Ervaren team van vaste krachten

Ons team van planners en chauffeurs is al vele jaren werkzaam bij LTT BV. We kunnen daardoor bogen op zeer ruime ervaring. Als Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse of Zwitserse opdrachtgever hebt u direct contact met uw contactpersoon van LTT BV in Nederland.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.