Transport Nederland – Zwitserland vice versa, naar alle bestemmingen in Zwitserland

Voor uw transport naar en van Zwitserland vice versa

Voor elke transportvraag naar en van Zwitserland is LTT BV uw betrouwbare partner.
Door ons koppelsysteem garanderen wij een zeer snelle, stipte en veilige levering. Voor pallettransport en stukgoederen maar ook voor transport van bijvoorbeeld kwetsbare planten en bomen staan wij dagelijks klaar voor talloze tevreden opdrachtgevers. Onze vrachtwagens voldoen alle aan de hoogste milieunormen.
Al onze voertuigen zijn eveneens uitgerust met een ADR uitrusting zodat LTT BV zonder problemen ook uw gevaarlijke stoffen veilig en kundig op de plaats van bestemming kan brengen.

vervoerzwitserlandschaolandschap 1

Koppelsysteem voor levering van transport binnen 12 uur

Indien gewenst, kunt u gebruik maken van een efficiënt koppelsysteem om uw zendingen te laten bezorgen in Zwitserland, Nederland of België. Door dit koppelsysteem garanderen wij de meest efficiënte wijze van transporteren, zonder vertragingen door de wet op de rijtijden. Afhankelijk van het laadtijdstip levert LTT BV uw zending al af binnen 12 uur. De maximale bezorgtijd met het koppelsysteem is 24 uur.

Transport naar Elzas en Schwarzwald

Behalve transport rechtstreeks van en naar Nederland of België naar Zwitserland verzorgt LTT BV ook transport naar de Franse Elzas en het Duitse Schwarzwald.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

vrachtwagens in sneeuwVrachtwagen 3

LTT BV: ‘Swiss precision’ voor transport naar en van Zwitserland vice versa

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.